Verkoopproces

Stap voor stap naar je nieuwe (t)huis aan de Nieuwstraat.

Zo heerlijk en stads wonen? Met dat vooruitzicht kun je maar moeilijk wachten. Volg deze stappen, zet ze in je agenda en je weet steeds precies waar je aan toe bent.

 • Stap 1. Vanaf nu > Aanmelden voor de Woonstudio's

  Niks missen van de Woonstudio's? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de appartementen en stadswoningen aan de Nieuwstraat. Vervolgens houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project.

  Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail.

 • Stap 2. 29 april 2021 > Start Verkoop

  Op 29 april 2021 starten wij met de verkoop van de appartementen en stadswoningen van het project Woonstudio's. Meld je alvast aan via de website om niks te missen!

  Na de start verkoop zullen wij alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, technische omschrijving en koperskeuzelijst op onze website en in je persoonlijke account plaatsen. 

 • Stap 3. tot 10 mei 2021 > Inschrijven is mogelijk

  De inschrijving voor de Woonstudio's vindt volledig digitaal plaats.

  Vanaf de start van de verkoop kun je je inschrijven voor het appartement waar jouw voorkeur naar uitgaat, door in te loggen op je eigen account. Inschrijven is mogelijk tot 10 mei 2021 17.00 uur door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je account toegevoegd en kan alleen digitaal worden ingevuld en ondertekend. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals je contactgegevens en die van je eventuele partner, financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, je spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. Vanaf dit moment kun je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijven.

  Wat doen we met jouw gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. De hoogte van jouw inkomen is niet bepalend, we willen alleen voorkomen dat mensen een appartement toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren.
  Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy. Als je dit wenst kunnen jouw gegevens direct verwijderd worden door een mail te sturen.

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  Tot 10 mei 2021 17.00 uur kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing. 

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt én je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. 11 mei 2021 > Toewijzing woningen

  Na het sluiten van de inschrijving worden de woningen op 11 mei toegewezen door de projectontwikkelaar. We proberen zoveel mogelijk belangstellenden de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Enkele spelregels bij de toewijzing zijn:

  • Invullen van digitaal inschrijfformulier
   Indien je serieuze belangstelling hebt voor één of meerdere woningen kun je online (in je persoonlijke omgeving) het digitale inschrijfformulier invullen. Hier worden vragen gesteld over je financiële situatie en eventuele voorbehouden die je wilt opnemen in de koopovereenkomst, zoals voorbehoud verkoop eigen woning en voorbehoud van financiering.
  • Selectie door ontwikkelaar
   Als het aantal inschrijvingen het aanbod overschrijdt, zal er een selectie worden gemaakt door de ontwikkelaar. Je krijgt voorrang bij de toewijzing indien je wilt kopen zonder voorbehoud verkoop eigen woning en zonder voorbehoud financiering of wanneer je een positieve financiële check van de Rabobank of je eigen hypotheekadviseur hebt geüpload. Zijn er dan nog steeds meerdere geschikte kandidaten voor één woning? Dan wordt er door ons systeem geloot om wie de woning toegewezen krijgt (over de uitslag en toewijzing wordt niet  gecorrespondeerd).
  • Optie
   Zodra de woning aan jou is toegewezen, wordt er een gesprek ingepland met de makelaar. Er volgt een optieperiode van twee weken. Na deze optieperiode beslis je of je tot koop wil overgaan of dat je de optie (kosteloos) annuleert. Ben je niet ingeloot dan ontvangt je van ons bericht en wordt je op de reservelijst geplaatst. Mocht iemand afzien van de aangeboden optie dan zullen wij desbetreffend bouwnummer opnieuw toewijzen aan één van de reservekandidaten.

Koop je een stadswoning, dan koop je een gewilde woning.

Goed om te weten, je wil er waarschijnlijk voorlopig niet meer weg.

Meld je nu snel aan