Alles wat je zocht
in een woning

En dan ook nog eens op een heerlijke locatie

Op loopafstand van het winkelhart van Heerenveen. Even het water over bij Heideburen of Lindegracht en je wandelt de Dracht op, voor de dagelijkse boodschappen, een drankje op het plein of op een gezellig terras aan de kade.

Je gaat al snel merken hoe relaxed het voelt: alles is te voet te bereiken. ’s Avonds nog even een ommetje langs de waterkant, een rondje om het deftige stadskasteel Crackstate, misschien even tijd voor een goed gesprek met buurtgenoten in een van de typisch Friese, genoeglijke kroegen aan Lindegracht, Oude Koemarkt of Kolk.

De Woonstudio's hebben een parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein aan de achterzijde. De parkeerplaats is bereikbaar via de Pastoriestraat. De Stadswoningen hebben een parkeervergunning.

Wolkom in It Hearrenfean!

De gemiddelde Heerenvener M/V houdt niet van stilzitten. Die wil iets dóen en iets beleven.

Een dagje op reis?

De strategische ligging van Heerenveen is best handig: Heerenveen ligt aan het knooppunt van snelwegen A7 (Amsterdam-Afsluitdijk-Heerenveen-Drachten-Groningen), de A32 (Leeuwarden-Meppel-Zwolle) en de A6 (Lemmer-Emmeloord-Almere-Amsterdam). Ook het busstation en NS-station is binnen een paar minuten te bereiken.

Meld je nu aan